2013 novemberétől kéthetente szombatonként gyakorlatorientált analóg workshopokat tartunk. Fekete fehér és színes kézinagyítás, analóg filmkidolgozás témában. Mindenkinek saját nagyítófülkéje, professzionális felszerelése van, a résztvevők minimális elméleti bevezetőt követően saját negatív kidolgozásával személyre szabott oktatást kapnak. A részvételi díj tartalmaz vegyszer költséget és induló fotópapírcsomagot. A workshopot tea és házipogácsa teszi kellemesebbé.

fekete fehér filmhívás: Megismerkedünk a filmhívás alapjaival, eszközeivel, a vegyszerekkel. A foglalkozás során mindenki 1 tekercs saját lexponált fekete fehér leica vagy roll filmet hívhat le. A kidolgozott filmekről kontaktot készítünk. Hozzatok saját exponált fekete fehér filmet!

fekete fehér nagyítás: Akinek már van lehívott negatívja, nekikezdhet a fekete fehér kézinagyításnak. A foglalkozáson megtanuljuk a nagyítógépek kezelését, az alapvető korrekciós technikák alkalmazását, és gyakoroljuk a képelőhívás folyamatát is. A gyakorlottabbak megpróbálkozhatnak a baritált kézinagyítás készítésével is. A karácsonyi workshop-on kreatív technikákat alkalmazunk.

színes nagyítás: A foglalkozás során a színes nagyítógép felépítését, a színszűrés elméleti alapjait sajátítjuk el, majd színes kézinagyításokat készítünk. A workshopon színes fotogram készítésére is lehetőség van. Hozzatok magatokkal előhívott színes leica vagy roll filmet.

További információkat kérek a workshopokról

*kötelező

Működteti a MailChimp